Настрадамус – активация на вашата звездна ДНК

 

Мощна високочестотна  енергия на Новото Време

 

Представената тук информация  представлява интерес за тези, които  са заинтересувани от  своето личностно развитие.

Автор:

Габи Солина – Мастер Биоенерготерапевт

 

 

Мишел дьо Нострадам (1503 - 1566), наричан Нострадамус, е френски лекар, математик и астролог, станал известен с пророчествата си за бъдещи войни и бедствия и техните последвали тълкувания.

В 1529 г. напуснал медицинският факултет , на в 1533 г. се явил на изпит. От 1546 г. работи в Екс-ан-Прованс и се бори с чумната епидемия. От 1555 започва да пише пророческите си предсказания и става известен  с името Настрадамус. По-късно става придворен лекар на вдовицата на покойния крал Хенрих втори – Екатерина Медичи. Почива на 2.7.1566 г.

 

 

Пътешествие  с Настрадамус

Вие ще се отправите на сияйно пътешествие в звездните галактики с Настрадамус. Там, в 12-то измерение на Светлината се намира планетата Карах. На тази чудесна планета вие ще преминете през Активацията на вашата Звездна ДНК.

Много същества на Светлината от далечни галактики ще присъстват заедно с вас и Настрадамус по време на тържествената церемония, която ще премине в атмосфера на величайша радост и щастие.

Добре дошли у дома, Вие сте дете на Вселената!

 

Настрадамус – Активация на вашата звездна ДНК

Мощна високочестотна енергия на Новото Време

Тази високочестотна система на Новото Време ми бе предадена от възнесените Учители като звездно послание от Духовния свят.В това посвещение Настрадамус ви превежда в 12-то измерение на Светлината се намира  планетата Карах.  На тази чудесна планета ще преминете през ритуала за активация на вашата звездна ДНК.

Ето какво се случва:

  • Пътешествие в 12-тото измерение на Светлината
  • Активация на вашата звездна ДНК
  • Преобразуване на вашето тяло и системи
  • Реактивация на вашите  божествени способности
  • Изпълване на вашата същност със  Светлина от най-високи вибрации
  • Повишаване на честотите, толкова, колкото е уместно за вас в даденият момент

 

 

 

 

За връзка

REIKI SHCOOL CENTER

Training of
Bulgarian, Russian, English and Greek

distance learning

Онлайн класове

Дани Аргирова
0876424449

НОВИНИ

 

Цялостност е един важен аспект на духовното израстване. Това е действане, говорене и поведение, което уважава вас самите и другите. Това е проверяване на неща, преди вие да ги извършите, а извършвате само тези неща, които знаете, че те са истина. Начин да живеете в цялостност означава да живеете в хармония с вашите вярвания и ценности, а това ще ускори вашето израстване и направи процеса много по-радостен. Цялостност ще донесе яснота и ред във всяка област на вашия живот. Разглеждайте възможностите, които се явяват по вашия път и изберете тези, не защото изглеждат обаятелни, но защото те са в помощ на други. 


 

За ВАШЕТО ЗДРАВЕ:

 

Форма за контакт:

Задайте своите въпроси