МЪДРОСТТА НА ИЗЦЕЛЕНИЕТО

Мъдростта на Божественото Изцеление е лечебен метод, базиран върху характера и природата на Арабското hijayah писмо. Върху всяка hijaiyah буква има спесифична енергия, която може да се използва за самозащите или лечебна практика. Освобождаването   на  енергията,   съдържаща   се   във   всяка   буква   е   базирано  на познанието, написано в Книгата Ushulul Hikmah от Imam Abil Abbas Ahmad Bin Alil Bauni Al Mashiri. В тази книга са описани всички ангели на буквите hijaiyah, които стоят на стража за всяка буква.

Енергията,    произтичаща    от    всяка    буква,    която    вероятно    е    създадена    от Аллах/Всемогъщият Бог, може да се използва за божествено лечение и самозащита.

 

255.00 ЛВ.

 

За връзка

REIKI SHCOOL CENTER

Training of
Bulgarian, Russian, English and Greek

distance learning

Онлайн класове

Дани Аргирова
0876424449

НОВИНИ

 

Цялостност е един важен аспект на духовното израстване. Това е действане, говорене и поведение, което уважава вас самите и другите. Това е проверяване на неща, преди вие да ги извършите, а извършвате само тези неща, които знаете, че те са истина. Начин да живеете в цялостност означава да живеете в хармония с вашите вярвания и ценности, а това ще ускори вашето израстване и направи процеса много по-радостен. Цялостност ще донесе яснота и ред във всяка област на вашия живот. Разглеждайте възможностите, които се явяват по вашия път и изберете тези, не защото изглеждат обаятелни, но защото те са в помощ на други. 


 

За ВАШЕТО ЗДРАВЕ:

 

Форма за контакт:

Задайте своите въпроси