Атум Рейки

Атум Рейки е енергия, която ти помага да сътвориш всичко онова, което желаеш, което е положително, което е за доброто на теб и всички останали. Тази енергия е енергията на Бога сътворил сам себе си, а след това всичко онова, което е около нас – морета, планини, растения и животни. Всичко с различна плътност на енергията, но част от едно цяло. И като част от това, обединяваща част на  различните честоти на енергията е човека. Създаден, за да осъществи връзката между небето и Земята.
Да заземи високите вибрации на Вселенското начало и трансформира ниските енергии на земната плътност. Погледнато така осъзнаваме предназначението на Човека и неговата връзка със Вселената, Земята и Създателя.
В днешният преходен период е необходимо това си предназначение човек да извършва напълно съзнателно. Това позволява да се трансформира по-голямо количество плътна енергия от една страна и от друга тази същата енергия да се трансформира в много по-високи вибрации.
Настройката в тази енергия ще ви даде възможност да сътворите онзи свят, който винаги сте знаели, че съществува, но е оставал невидим  и недостъпен за вас.

 

Такса: 44.88 лв.