ВСЕЛЕНСКИ СКРИЖАЛИ ИНДИГО

 

 

Има 7 основни - базови канала.

 

Кои са те:

ЧЕТЕТЕ ТУК:

Всеки от 7-те базови канала има свой вид енергия и вибрация, която всеки усеща по своему. Те работят с биополето, с енергетиката на човека, с неговите чакри, меридиани, тънки тела и органи, а така също и със ситуации. Всеки канал дава свои индивидуални положителни реултати. Всички базови канали допълват необходимите компоненти от Вселената.

Базовите канали Вселенски Скрижали Инидиго са със широк диапазон на действие. Те работят по всички направления и имат свои индивидуални характеристики:

изчистване на биополето на човека от праклятия, очи и тъмни същности;

изчистват и възстановяват чакрите и меридианите ;

работят със ситуации;

подобряват бизнеса ;

успех в кариерата ;

подобряват здравето ;

помагат в саморазвитието ;

подхранват енергетиката на човека ;

чистят помещения ;

помагат при лечение на животни ;

дават защита .

Също така забовите канали създават работно пространство за работа с останалите канали Инидиго. Поради това задължително поне един от основните канали присъства в базовото обучение, а останалите ученикът може сам да избере.

 

А ЕТО И ОСТАНАЛИТЕ

 


За връзка

REIKI SHCOOL CENTER

Training of
Bulgarian, Russian, English and Greek

distance learning

Онлайн класове

Дани Аргирова
0876424449

НОВИНИ

 

Цялостност е един важен аспект на духовното израстване. Това е действане, говорене и поведение, което уважава вас самите и другите. Това е проверяване на неща, преди вие да ги извършите, а извършвате само тези неща, които знаете, че те са истина. Начин да живеете в цялостност означава да живеете в хармония с вашите вярвания и ценности, а това ще ускори вашето израстване и направи процеса много по-радостен. Цялостност ще донесе яснота и ред във всяка област на вашия живот. Разглеждайте възможностите, които се явяват по вашия път и изберете тези, не защото изглеждат обаятелни, но защото те са в помощ на други. 


 

За ВАШЕТО ЗДРАВЕ:

 

Форма за контакт:

Задайте своите въпроси