ЗЛАТНАТА СВЕТЛИНА НА ЕНЕРГИЯТА НА ИЗЦЕЛЕНИЕТО

 

Златната светлина, която ни свързва непосредствено с източника на съзнанието на Христос, ние изчистваме всички наши канали, ние намираме нашия център в съзнанието на Христос, назад към Източника, към познанието на Личното Аз, както Енергийно, така и кармично.

Системата на Златната светлина на енергията на изцелението възбужда чакрите на съвременната енергия да се активират и да се озоват във вибрацията на 999. Твоето светлинно тяло се разпростира на по-висока честота.

По време на осветяването Златната светлина тече в твоята сърдечна чакра, решава там блокадите и свързва твоята сърдечна чакра с бившата, малко по-високо Тимусна чакра, тази чакра - тя е съпътстваща чакра, между другото, необходимо е да й се отделя много голямо внимание, като например по време на медитация, ако тази чакра се активира отново отначало, ти ще бъдеш отново Един от Вселената и ще получиш голяма поддръжка в твоя живот. Енергията на Златната светлина тогава ще потече в твоята Алфа Чакра през твоята Коронна чакра, през Луина чакрата в  Еранус чакрата и след това накрая през твоите седем основни чакри надолу в твоята Oмега чакра.

 

ЧАКРИТЕ НА СЪВРЕМЕННИТЕ ЕНЕРГИИ

ALPHACHAKRA:

Ако твоята Алфа-чакра е активирана, то това те свързва с 10-та чакра. С това активиране на теб ти се дава възможност да приемеш чистата енергия на Бога. Също така наречените Махатма енергии могат да протекат през твоята Алфа-чакра.

OMEGACHAKRA:

Омега-чакрата те свързва с планетарната координатна мрежа и с всички възлови точки на планетарната мрежа. Вследствие на това ти имаш достъп до съзнанието на лейди Гайя.

ERANUSCHAKRA

Еранус-чакрата се намира на твоя тил, например на 3см под твоята черепна кост. Ако тази чакра е активирана в теб и изпълнена с енергията на съвременността, това може съществено да допринесе за анулиране на твоя хормон на смъртта и твоите клетки ще се изменят.

LUINACHAKRA

Луина-чакрата стои в средата на твоя мозък, отдолу по енергийната лента, която преминава между твоите уши, някъде над каналите за преслушване. Ако е активирана твоята Луина-чакра, това води към дълбока духовност.

И още:  новите цветове на основните 7 чакри.

 

Такса: 88.44 лв./ 44.44 euro

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: