НЕБЕСНО ЗЛАТНО ЧИ

 Небесното Златно Чи има за цел да ни помогне да поемем отговорност за нашия собствен живот и да увеличим капацитета си на позитивна промяна.Можем да придобием ново ,разширено възприятие и по-обективно разбиране и поглед върху живота.По този начин ще можем да взимаме решения ,които ще ни издигнат нависоко.

Това Небесно Златно Чи ще резонира с вашето био-енергийно поле ,

което ще започне да вибрира на по–високи честоти ,повдигайки вашата персонална био-енергийна сигнатура .Вашата интуиция ще нарастне ,докато чакрата на Третото ви Око се балансира ,енергизира и отваря,което означава по-големи психични способности, като виждане на растояние,чувствителност на разстояние ,влияние на разстояние и астрална проекция.Когато резонирате на високо вибрационно ниво вие имате по-позитивно отношение и негативните енергии и мисъл-форми просто отпадат.Неутрализира вредните и допуска само високите,позитивни енергии,защото вие сте защитени от негативно психично влияние посредством защитен,енергиен щит.Вие можете да проявявате по-силно когато вибрационното ви ниво е на ултра високи честоти,защото ще имате много по-силна връзка с вашия Висш Аз и с Универсалния Разум.

 

Растежа и експанзията донесени от Небесното Златно Чи помага да градим върху нашата стара рамка без травми,ще имаме нови перспективи и ще правим по-добри избори.Помага за разширението на нашето съзнание и така да бъдем по-обективни и силни.

 

Тази система има 2 нива:

1.Ниво Практик :Ниво едно дава настройката необходима, за да станете практик в това Небесно Златно Чи .Вашето осъзнаване се разширява многократно.

 На това ниво вие ще научите : Как да използвате Небесното Златно Чи,     Златния Чи Балон (Защита),Златна Чи Стена (Защита),Медитация.

2.Мастерско Ниво :Дават се настройки и информация необходими ,за да преподавате лечебните и други техники в Небесното Златно Чи .

Тези настройки ще ви доведът до високи нива на осъзнаване.

На това ниво ще научите:Златно Чи за Напреднали ,Златната Звезда на Чи ,Златна Чи Душа Поредица,Чиста Златна светлина на Чи ,

Златно Чи Чистота,Златни Длани Чи.

 

Такса: 74.40 лв./ 44.44 euro