ЗА МАИТЕ И ЧОВЕЧЕСТВОТО

 

Сега, когато знаем какви колосални промени ни предстоят през 2012 година в периода, който ние нарекохме КРАЯ НА ВРЕМЕНАТА, аз ще ви представя информация, която е известна на много малко хора. От предишната транслация ние знаем, че маите, хопите, когите и архуако казват, че са потомци на потъналия континент Атлантида.

Преди 2000 години Платон е писал за този континент, но светът не знае как да възприеме това, тъй като не са намерени материални доказателства за съществуването на този континент.

По време на следващата транслация ние ще стъпим на древния континент Атлантида, тъй като именно там се пази началото на нашата история. Всички наши днешни проблеми са започнали от там. В далечното минало, преди повече от 13000 години, мрежата на човешкото съзнание започва да се разрушава и хората започнали да губят своето висше съзнание. Именно това Библията нарича „Падението”. Било необходимо нещо да се предприеме, иначе човечеството щяло да падне на нивото на животинското съзнание. Когато оста на земята се изместила и Атлантида потънала в океана, маите, когите и архуако насочили своите кораби за търсене на нови земи.

Хората паднали на много по-ниско ниво на съзнание, от това на което били достигнали. Тези, които били по-развити, както сме ние сега, скоро станали диваци, които не знаели дори как да запалят огън. Тяхното поле Мер-Ка-Ба и тяхното тяло от светлина се разпаднало, оставяйки ги беззащитни, когато магнитното поле на Земята изчезнало. Паметта на човечеството била изтрита. 

Именно тогава, далече от тук било прието решение и тук на Земята започнал глобален проект, предназначен да върне  човечеството на нивото на съзнание, което било преди падението. Осъществяването на проекта продължило 13000 години, плътно до сегашното време. Известно е, че не винаги живота може да се спаси по този начин, но този път той се оказал ефективен.

Това е истинска история за това, как определени хора, на които не повлияло падението, се заели с непростата работа за създаването на геомагнитните структури, способни със своята сила да възстановят мрежата на съзнанието на човечеството, която някога е съществувала около Земята, за да може човечеството да се върне на по-рано достигнатото ниво на съзнание.

Всяка форма на живот на Земята се нуждае от мрежата на съзнание, която обкръжава цялата Земя. Ако нямаше тази мрежа, нямаше да има и съзнание.

Когато се запознаете с научните факти, на които е основана тази история, вие ще бъдете  поразени. А когато узнаете за резултата на този експеримент, продължил 13000 години, вашите сърца ще се напълнят с радост. Защото се случи не друго , а раждане на Новото Човечество. Вие ще видите това със собствените си очи, защото на вас е предоставена тази възможност.

Сега вече имаме реалност през 2012 година и по-нататък! Ние, човечеството, започваме всичко отначало. Още един път.

От цялото си сърце.

Друнвало 

Световна интернет-транслация на 26 май 2010година

Друнвало Мелхиседек "Раждане на Новото Човечество"

 

Въведение

Здравейте, казвам се Друнвало Мелхиседек и ще ви разкажа история- дълга и красива история за това, което почти никой на Земята не знае сега. Ние избрахме това място –Седона в щата Аризона, САЩ, защото тук тази история завършва. Точно тук. Но ще мине много време, преди да стигнем до края и да разберем това, за което става дума.

Миналата година ние проведохме транслация под името „Маите. Времето на вечността-2012”. Тя беше посветена на майското пророчество за физическата смяна на магнитните полюси на Земята - колосалните изменения на планетата, преображението на Земята. Заедно с това маите предсказаха, че също ще има колосални изменения в човешкото съзнание. Че ние ще се изменим много бързо, почти мигновено, преди или по време, или скоро след смяната на полюсите. Така, че историята, която ще ви разкажем сега все още принадлежи към същия период, за който говореха маите  и е свързана с прецесията на равноденствията и последните 26000 години. Сроковете са същите, всичко е едно и също, но историята днес ще бъде около предстоящата промяна на хората и човешкото съзнание. И ние ще говорим за това не от гледна точка на маите- пазители на времето на света, а от перспективата на Древен Египет. Защото, ако се задълбочим в миналото, именно те са започнали тази работа, за която ние ще говорим. Така че това е египетска точка на виждане. Ние ще се запознаем с тяхната гледна точка на историята, която ще ви разкажем.

Тази история, както аз се опитах да кажа, е известна на немного хора на земята. Съществуват тайни групи, такива като масони, възнесени учители, суфи (определени групи суфи), тибетски будисти, на които също е известно това, за което предстои да говорим, също няколко групи в индуизма притежават тези знания, но по-голяма част от религиозните групи нямат представа за предмета на нашия разказ. Науката също започва да достига до тези знания. Така че, може би и вие не знаете и ще трябва да следите отблизо моята история, защото темата е необичайна.

Вие няма да научите нищо ново, защото тази информация вече ви е известна: тя е във вашите сърца и вие много добре я знаете. Вие просто сте я забравили. Всичко, което ние днес ще правим  по никакъв начин не е насочено да ви обучаваме. Целта днес е – да събудим вашата памет, за да си спомните това, за което говорим, което сте преживели в далечното минало и знаете за какво говорим. Така че, моля ви, спомнете си и позволете да се случат промените вътре във вас във времето, когато гледате този филм, или четете тази информация, за да не изпуснете в действителност по-дълбокия, таен аспект на нашата история.

 

Забравената история

Тази история започна на място, наречено Атлантида. Да, аз знам, че науката не е уверена, че Атлантида е съществувала изобщо, макар че в историята е имало такива хора, като Платон, които са казвали, че това е така. Доказателства за това, че тя е потънала така и не са намерени. Но и в наши дни живеят хора, които пазят спомен за това. Например хопите. Те помнят и са ми говорели лично, че са живяли в Атлантида. Освен това, аз съм бил в Южна Америка, в Колумбия при племената коги, архуако, ува, гуамо. Те също помнят, че са живели в Атлантида и лично са ми говорели за това. Неотдавна се запознах с монголски шаман, който ми каза, че те също помнят, че са били в Атлантида. Така че сега живеят хора, които помнят. Съвременните маи също ми казаха, че са живели в Атлантида.

Съществуват древни документи в потвърждение на това, което е било. Аз имам предвид торенския документ- камъни, на които е изобразен древен град в Атлантида, как той започва да потъва във водата, как започват да изригват вулкани, а хората се качват на кораби и преплували до мястото, където живеят сега- в Юкатан. Това било отдавна, но те досега помнят, че са от там. Така че, действително има хора, които помнят. И именно от тези хора ние почерпихме голяма част от тази информация, а също и от древните египтяни, които в действителност са били в тези местности тук. Аз знам, че това не се отнася за нашата история, но това е още един разказ за друг път. Но те били тук, в действителност, те били в каньона Бойнтон и в Големия Каньон.

И така, всичко започва в Атлантида. Това е било времето от нашата история, когато ние сме се повдигнали осъзнато на много високо ниво на съзнание. Сега даже не можем да предположим, че човечеството може да достигне такова ниво. Но ние сме били на него. Ние преодоляхме ограниченията на гравитацията и можехме да левитираме и да се преместваме с такива способи, че както казах е трудно да се повярва. Но само неголяма група атланти  достигнала това високо ниво на съзнание- по-малко от хиляда човека, а останалите хора са били на ниво на съзнание, подобно на това на което се намираме сега.

А между обикновените хора на Атлантида и тези същества с високо ниво на съзнание, били маите. Те се наричали пак  така и си спомнят с какво са се занимавали. Те били посредници в общуването на хората с високо ниво на съзнание и обикновените хора. Те били жречество, което чрез церемонии превеждало това, което казвали хората от вътрешната група същества от много високо ниво.

В течение на много много дълго време всичко било добре, до около примерно 4000 години преди наводнението докато  не дошла комета и право на западното крайбрежие на Атлантида/източното крайбрежие на днешните Съединени щати/ паднал метеорит. Той се разцепил на три части и паднал в океана, създавайки три огромни фунии на края на Атлантида. Парченца от метеорита са пръснати по източното крайбрежие на САЩ и в океана около него. Това дестабилизирало целия континент, тъй като жителите се оказали на края на голяма пропаст.

И след 4000 години- или 13000 години преди настоящето време- се случила друга смяна на полюсите. Континента не могъл да противостои на тази смяна на полюсите и потънал в океана. Това е най-точното описание на случилото се, което ние можем да дадем днес.

Но тези същества с високо ниво са знаели, че това ще се случи. Те знаели това от преди 200 години. На тях им било известно, че техния континент ще потъне и те се подготвили за това. В процеса на подготовката една от групите, много малка група, която е възможно да е подведена, построила малка каменна пирамида. Тази пирамида се намира дълбоко в океана до бреговете на Бимини.

И така. Те построили тази пирамида, която включвала в себе си това, което ние сега наричаме нова технология. Това се нарича Мер-Ка-Ба. Това поле съществува около хората, но то може да се премести в камък, електронен прибор или където е угодно. Ето така те създали тази технология вътре в пирамидата. Те имали не много добра цел: те искали да контролират континента Атлантида и в крайна сметка да управляват целия свят.

Но те много отдавна не били създавали такава структура и не знаели точно как това се прави и затова изгубили контрола над пирамидата. Случилото се последствие било ужасно. Били разкрити нива между третото и четвъртото измерение и хората се оказали под въздействието на ниво съзнание, за което не били готови. Това позволило на съществата от други нива на битие да дойдат тук и да влезнат в хората от това време. Това било болезнено и завършило с катастрофа на много високо ниво. Така че в крайна сметка последните около 100 години Атлантида живяла в болка. Това било ужасно, всички били болни и много умирали.

Група от същества на много високо ниво решила, че е необходимо нещо да се направи. Те се свързали с нашата галактика и получили разрешение за това. Това е много рядък случай. Тъй като човечеството вече  било достигнало много високо ниво на съзнание и това се случило по естествен начин, те получили разрешение да направят нещо, което да ни помогне да се върнем на това ниво на съзнание. Обикновено това е противозаконно. В цялата вселена не трябва да се намесваш в развитието на другите форми на съзнание. На тях им е нужно да бъдат в покой и да им се позволи по естествен начин да вървят по своя път. Но тъй като ние сме били достигнали до това ниво, ни беше разрешено да направим нещо много необичайно. Ще ми трябва известно време, за да ви обясня, че това излиза извън рамките на обичайните представи.  

 

До падението

Били трима души, които изиграли в тази история водещата роля. Те били част от групата на високоразумните същества, които знаели, че ни предстои падане, че нашето ниво на съзнание рязко ще се понижи и именно те измислили и разработили план, идея, как да ни върнат на предишното ниво. Един от тях се наричал Чикитет Арлик Вомалитес, друг - Ра и третия- Арарагат. И тримата били възнесени учители и безсмъртни същества, които в далечното минало разбрали как да постигнат това. Те също били от групата на възнесените учители- същата група, за която хората говорят и днес, но по-древни същества, които са били тук много дълго. Опитите, които те решили да направят, от време на време се предприемат навсякъде по вселената. Те не винаги помагат: понякога има резултат, а понякога – не. И когато тези опити се окажат неефективни, расата от същества на планетата просто се налага да започнат отначало, отново да започнат еволюцията- обикновено това са стотици хиляди години.

И така, те започнали да връщат нашето съзнание чрез построяване на съоръжение. То било построено в регион, в който Атлантида в това време била съвършено незаселена. По представите на повечето хора, това било на края на света. Мястото било определено от тях по съвършено определена причина, за която ще разкажа по-късно. Сега този район се нарича Египет. А съоръжението, за което говоря- това е Великата пирамида в Египет. Те я построили преди да потъне Атлантида. Било необходимо да се построи преди това, защото пирамидата била много повече от прост строеж- тя била ориентирана за всички системи, за които ще стане въпрос. Но, по техните думи, с помощта на съзнанието тя била построена много бързо, за няколко часа. Още по-невероятно е, че тя била построена от върха надолу: започвайки с камъните на върха и завършвайки с ниските. Когато аз предадох тази информация на египетските власти през 90-те години, те също решиха, че съм си изгубил ума. И въпреки това решиха да проверят. Те провериха по строителния разтвор между камъните от върха надолу и забелязаха, че на върха се намират много по-древни камъни, а камъните в основата са по-нови. Те не знаеха какво да кажат за това. Не можеха да обяснят този факт, но и не можеха да опровергаят казаното от мен.

Нека сега да задълбочим нашето разбиране. Тези хора се канели да ни върнат някога достигнатото ниво на съзнание не само с помощта на Великата Пирамида. В действителност става дума за мрежа от пирамиди, храмове, свещени места, църкви и даже джамии- най-различни постройки. И не само постройки, но и планини, езера и реки, които били сънастроени и влизали в тази система. С течение на времето предстояло да се построи мрежа от тези структури- 83 хиляди на брой. По този начин биха се променили способите на функциониране на Земята. Интересното е, че тези здания са били построени в течение на 13000 години, като всяка структура била създадена за няколко часа- не в това, а в четвърто измерение, на по-високи честоти на съзнание на Земята. Те построили всяка структура посредством съзнание- точно така, както била създадена първата сграда- от върха надолу. И когато всички тези здания били създадени на това ниво, започнали да ги преместват от четвърто измерение в трето и те били построени с обичайни средства. Били построени от различни племена, такива, като маите в Юкатан, или жителите на Япония или Китай. На Японските острови има повече от сто пирамиди. И така е по целия свят: в Тибет, Монголия.... В Монголия се намира една от най-потресаващите пирамиди на Земята. За това почти никой не знае, но пирамиди има навсякъде. Това било началото на древна наука, за която ние сега не знаем много. Тази наука се нарича геомантия. 

 

Геомантия

Какво правели те, монтирайки тези постройки по целия свят? Какво се стремили да достигнат? Това било много дълбоко ниво на науката, която в наши дни се нарича геомантия. А какво е това геомантия? Този термин е повече или по-малко съвременен. Аз съм сигурен, че тогава тази наука е имала друго име. Какво е неговото значение? Това е използване на камъни, скали, кристали- сега използват медна тел- различни физически предмети за изменение на енергийните потоци на Земята. Когато зданията се построят в съвършено конкретни и точно изчислени места на планетата, те променят потока вътре в Земята, а също и външния поток над нея. Това е енергията, създадена от вулкани, от натиска на тектоничните плочи, геопатогенните линии и всички видове вътрешни структури. Преместване на масивни камъни, както във Великата пирамида, монтиране на определени конструкции в различни места, може да измени течението на енергиите над земята. По този начин те възнамерявали да създадат нова мрежа съзнание, мрежа, която ние сме загубили в Атлантида в резултат на падението – а именно за това падение говори Библията- когато сме паднали от по-високо ниво на съзнание на сегашното. И те започнали да изменят тази ситуация, да й влияят, създавайки нова мрежа съзнание, за да можем да се върнем на предишното ниво.  Ние още не сме обяснили това, но без мрежата съзнание, която обкръжава цялата Земя, ние не можем да се върнем на това ново и в същото време старо ниво на съзнание там, където ние някога сме били. Това е невъзможно: мрежата от съзнание е необходима. Всички тези милиони хора, на които им се налагаше да изсичат камъни и да ги поставят на нужните места, а също тези тринадесет хиляди години бяха съвършено необходими за създаването на геомагнитната структура на глобално ниво. Също така това позволи да се построи съвършено нова мрежа в пространството около Земята, за да може да осъществим трансформацията в сегашното време. Точно сега. Днес.

 

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ ТУК:

 

Послание от Друнвало ЗА МАИТЕ И ЧОВЕЧЕСТВОТО.doc (161,5 kB)