МИСИЯТА НА ЧОВЕКА

Публикувано от Mina Parcheva on 21 Март 2009

Интервю с Хосе Аргуелес за сп.”Живо съзнание”

 

С каква цел хората се раждат на Земята?

Човек идва на Земята, защото тя е място за изпитания. Ние се раждаме тук, за да открием можем ли да достигнем Истината и да живеем в синхрон с нея. Докато сте открити за нещата, в които вярвате, всичко е наред. Но ако вярата е неискрена, тогава започват проблемите за вас в този живот и още повече след него. Това изпитание се отнася не само до отделния човек, но и за цялото човечество. Човечеството е навлязло във фазата на последното изпитание, също като последния изпит в училището. Неговата същност е да провери дали можем да се изтръгнем от рамките на изкуственото време и да се завърнем към естественото. Това е и целта на Времевия Закон и Календара на 13-те Луни – да предостави на хората възможността да отдели изкуственото от естественото време.

Може ли човек да открие своята мисия?

Да, всеки човек може. Но болшинството хора са много мързеливи. В това е и значението на духовното развитие – да откриеш мисията си и да работиш над осъзнаването й. Откривайки своя галактически печат, ще получите шанс да се идентифицирате в Галактиката и това ще ви помогне да определите мисията си. Но след това пак ще ви се наложи да се потрудите, за да откриете кой друг е свързан с мисията ви и да обедините усилията си в постигането й.

Защо маите са имали 17 календара?

Галактическите маи са знаели, че времето е фактор за синхронизация на Вселената. С други думи, те са знаели от позицията на цялостното знание, че човечеството е част от едно по-голямо цяло – планетите. Знаели са, че планетата и спътникът й, Луната, са част от звездна система, наречена Слънце (Кинич Ахау), и че в тази система има и други планети освен Земята. Освен това им е било известно, че звездата Слънце е част от семейство или съзвездия и всички те заедно са част от Галактиката. От тази гледна точка маите са знаели, че движенията на различните елементи – Луна, Слънце, други планети, звезди и самата Галактика – може да бъде синхронизирано в съответствие с техните цикли на въртене една спрямо друга. За да определят и синхронизират всички тези цикли, те разработили 17 различни календара, всеки от които има единен фактор за синхронизиране – честотата 13:20, закодирана в Цолкин. По този начин те винаги са били в хармония с Космоса и са можели едновременно да управляват различни степени на осъзнаване, всяка представляваща един от календарите.

Какво ще се случи с човечеството в близкото бъдеще?

Ако човечеството успее да избегне инерцията, изкривената времева честота 12:60 и се върне към универсалната времева честота 13:20, то тогава отново ще узнаем как да се синхронизираме с целия Космос подобно на древните Маи. Ако не успеем, то човечеството ще се самоунищожи. Заради ускоряването на честотата 12:60, биосферата няма да бъде повече в състояние да издържи на тази скорост и ефектът ще е все едно човечеството да се сблъска с тухлена стена. Ето защо преминаването към естествената времева честота 13:20 чрез приемането на новия Календар на 13-те Луни има такова значение. Трябва да променим календарите на цялата планета на 2004 година, ако искаме да имаме шанс да доживеем до 2012г.

Какво ни чака в края на майския календар през 2013г.?

Всъщност на 21 декември 2012г., в денят на зимното слънцестоене, ще завърши Великият цикъл на 13-те бактуни, започнал през 3113г. пр.н.е. Това е времето, когато Великото Изпитание завършва. Ако се справим с него и се завърнем към естествената честота 13:20, то ще сме готови за великия миг на Галактическа синхронизация, който ще настъпи в годината на Жълтото Галактическо Семе, през 2013. Тогава ще навлезем в съвършено нова фаза на еволюцията, това което В.И. Вернадский нарича „ера на психозоя”. Това ще бъде епоха на абсолютната духовност и вселенска галактическа телепатия. Нека да обединим всичките си сили за достигането на тази цел!

 

www.tortuga.com
www.lawoftime.org

За връзка

REIKI SHCOOL CENTER

Training of
Bulgarian, Russian, English and Greek

distance learning

Онлайн класове

Дани Аргирова
0876424449

НОВИНИ

 

Цялостност е един важен аспект на духовното израстване. Това е действане, говорене и поведение, което уважава вас самите и другите. Това е проверяване на неща, преди вие да ги извършите, а извършвате само тези неща, които знаете, че те са истина. Начин да живеете в цялостност означава да живеете в хармония с вашите вярвания и ценности, а това ще ускори вашето израстване и направи процеса много по-радостен. Цялостност ще донесе яснота и ред във всяка област на вашия живот. Разглеждайте възможностите, които се явяват по вашия път и изберете тези, не защото изглеждат обаятелни, но защото те са в помощ на други. 


 

За ВАШЕТО ЗДРАВЕ:

 

Форма за контакт:

Задайте своите въпроси