СВЕТЛИНАТА НА ХЕЛАРИЙ

 

 

 

Хиларион: От гръцки „Hilarios” или от латински „Hilarius” /значението е „весело, за щастие”/ - Хиларион – „Мъдрост за Горещото сърце”. Трансформацията на разума се подразбира под това чувство, опит с цел. Майстор Хиларион – това е Чохан от петия зелен лъч: истина, лечение и наука. От неговия храм на Света огънят на истината сияе в мир, който също изпраща концентрация и сила на лечението. Той се грижи за третото око, активира и изяснява възприемането.

Намира се: Храмът на Правдата в ефирната империя над остров Крит, Гърция.

/Източник: „Съвремието на майсторите”  Жанна Руланд/

 

 

Светлината на Хеларий – енергията на сърцето.

 

Светлината на Хеларий – това не е обикновено Рейки.  Чувствай различието...

 

 И така, Любовта в теб, и тя е тази, която предизвиква твоето излекуване. По този начин надеждата – това е твоят ръководител и чувствителността – твоят съпровождащ. Тези, които обичат, се явяват като Лечители. Излекуването- това не е тайна или привилегия само за някои. Обичай и ти ще Излекуваш. В сърцето Любов, в ръцете светлина, давай твоята енергия на тези, които се нуждаят от теб. Бъди освободен от предубеждения и не питай за причините. Така както любовта не пита, любовта не съди, Любовта дава. Ти – си любов. Ти – си светлина. Иди и излекувай себе си и другите. Иди в твоето сърце и почувствай: моята Светлина е в теб. Ти – си моята ръка.

 

Такса: 8.88 лв./ 4.44 euro

 

 

 

 

 

 

 

За връзка

REIKI SHCOOL CENTER

Training of
Bulgarian, Russian, English and Greek

distance learning

Онлайн класове

Дани Аргирова
0876424449

НОВИНИ

 

Цялостност е един важен аспект на духовното израстване. Това е действане, говорене и поведение, което уважава вас самите и другите. Това е проверяване на неща, преди вие да ги извършите, а извършвате само тези неща, които знаете, че те са истина. Начин да живеете в цялостност означава да живеете в хармония с вашите вярвания и ценности, а това ще ускори вашето израстване и направи процеса много по-радостен. Цялостност ще донесе яснота и ред във всяка област на вашия живот. Разглеждайте възможностите, които се явяват по вашия път и изберете тези, не защото изглеждат обаятелни, но защото те са в помощ на други. 


 

За ВАШЕТО ЗДРАВЕ:

 

Форма за контакт:

Задайте своите въпроси