Космическа теургия Майя

Космическая Теургия Майя | ВКонтакте

Космическата теоргия „Мая“ не е само нови канали, това е изцяло нова методика, при която каналите работят по напълно различна схема от всички досега известни методики. Първо, мощността на каналите е 5-10 пъти по-висока от всички канали на досега известните методики, а може би и няколко десетки пъти. Второ, те са по -разумни от сегашните: можете да ги отворите за човек, но ако този човек няма такъв проблем, той няма да започне работата си, тоест не губи ценна енергия. На трето място, той прониква в дълбоките слоеве на подсъзнанието на човек, което досега не може да се направи по никой от известните канали. Четвърто, тези канали са ни оставени от индианците маия.

Според една от версиите, маите са пристигнали на нашата планета преди повече от 50 000 години от Съзвездието Голяма мечка, където се намира Галактическият съвет на старейшините, който контролира нашата галактика - Млечния път. Дошъл да помогне на земните хора в процеса на еволюция. Те са имали развита наука, медицина и т.н. Досега учените не могат да изяснят къде са изчезнали маите. По никакъв начин те не се развиват с годините, нито суша, нито катастрофа и т.н. Най -загадъчното е, че всички градове оцеляха без разрушения, а самите хора изчезнаха някъде. Индийците на маите имаха огромен енергиен потенциал: всеки блок, от който са изградени мексиканските пирамиди, тежи 50 000 тона (сравнете, блоковете, от които са направени египетските пирамиди, тежат 2500 тона).

Използвайки енергията, която притежаваха, те изкопаха огромни сигнални знаци с дължина няколко километра, които могат да се видят като цяло само от птичи поглед. Нещо, което не можеше да се направи с човешки ръце с помощта на наличните средства, които бяха налични по това време. Истинските маи не са маите, а хибриди. Към момента вече са получени около 70 канала на маите. Свещените космологични канали, които сте използвали досега, са каналите от съзвездието Стрелец - центъра на нашата галактика, Млечния път. Каналите на свещената космология са канали от трето ниво. А каналите на Космическата Теургия "Мая" са канали от Голямото съзвездие на Мечката, те са от четвърто ниво.

"Какъв е смисълът на живота и каква е причината за появата ми на този свят? Дълго време задавах този въпрос и не можах да получа отговор. И тогава един ден, когато медитирах върху този въпрос, стаята, в която бях осветена с мощна необикновена светлина. Когато очите ми свикнаха малко, тогава в средата на стаята изведнъж видях висок старец, целият в бяло. Такова изобилие от Любов и Светлина лъхаше от това велико същество, че в негово присъствие се почувствах като малко немощно дете. Мозъкът ми интензивно търсеше отговора на въпроса: „Кой е това?“, но не намери нищо, въпреки че до този момент бях прочел повече от сто книги за езотерика и екзотерика. Изведнъж вълнението някъде изчезна и аз се потопих в състояние на спокойствие. Старецът ме погледна с бащински мил поглед, сякаш ме успокояваше и ме канеше на разговор. Той се идентифицира (но все още не ми е позволено да разкрия това име). А за себе си го наричам Великият учител."