ЛЕМУРИИСКИ КРИСТАЛИ - Активация

Курс за Древните Лемурийски Знания толкова интересен, колкото и вдъхновяващ, така  както ние сме го изпитали и написали. Всичко, което е напълно описано в рамките на нашия курс от Десет Части, е изпитано лично от Робин и Тони Абботт.  Това не е точно езотерична теория, но фактически опит. Курсът е направен да бъде практически, духовно осветен и бързо ви улеснява с впечатляващи резултати във вашето персонално усъвършенстване, познание и лечебна практика.

Това е идеялният курс за начинаещи, които имат само основно разбиране на Лемурийската история и безценния лечебен инструмент на опитни лечители, работещи с техните собствени клиенти.

 

Лемурия е процъфтявала преди 50.000-26.000 години. Тя е била дълга 5000 мили и широка 3000 мили и е била разрушена от много силен, стихийно избухнал вулкан. Нейните останки са Хавайската верига острови, част от Фиджи и предните части като Великденския остров и други малки пустинни острови.

Коренните жители на Лемурия са пристигнали в полу-физическа/ етерна форма от висшите измерения като Орион, Плеадите и Сириус. Те са миролюбиво общество, които са разпространили високо развитата технология на Атлантите и освен това са развили аграрна култура, лечебно духовно изкуство и са въвели ритуали, съдействащи за обединение и обществен прогрес.

Те са ниски, с широки рамене , златиста кожа, с черни коси и тъмно кафяви очи.

Използвали са телепатията, телекинезата, напреднала лечебна практика и изчистване с помощта на животни и природа, за да се постигне по мирен път запазването на положителните резултати.

Символът на новия континет е бил централното слънце в центъра на Вселената, Мауи. Това е бил източникът на живот, време, сила и енергия. Слънцето също е показвало божията енергия или слънцето вътре във всеки човек. Пламъкът, който е обединявал човешкото същество с неговия/нейния създател. Хората на Лемурия също са вярвали, че чакрата на третото око, разположена между очите, е представяла вътрешното слънце или душата и ни е свързвала в нашите истински духовни видения.

Лемурийците са имали дълъг здравословен живот, често над стотици години. Климатът е бил топъл и тропически, болести почти не са съществували и мъжете и жените са били равнопоставени в управлението на делата на континента. Много фамилии са били матриархални, като най-старата жена е ръководела по-младите членове като мъдра майка.

Те са били в състояние да пътуват и да виждат събитията чрез  проекция на мисълта, астрално пътуване, прозрение и телекинезия. Те са се опитвали да работят в хармония с всички хора, животни, минерали и природни сили. Имали са възможност да разговарят с природните  царства на девите, духовете, русалките и др., както и с извънземни раси.

Медитацията е била полезно и доста използвано средство за вътрешно водачество, проявяване и разрешаване на проблема, каквато е силата на мечтаната работа.

Техните лечителски техники са съдържали акупресура, масаж, докосвания, морски бани, чакри, упражнения за дишане, чантинг/монотонно пеене/, лечението със скъпоценни камъни, някои храни и медицински насаждения и балансиране и създаване на положителен поток от мана в тялото и заобикалящата действителност. Те са вярвали, че болестта се причинява от конфликт в мислите и емоциите.  Жреците и жриците са известни като Кахунас и са се ползвали с респекта и любовта на хората и са лекували, ръководейки и представяйки ритуалите на сватби, погребения, кръщанета на деца и други благословии. Техните тайни ритуали и познания са известни като Хуна.

Чи или силата на живота около тях е наречена Мана.

 

Когато вие заспите, вашето астрално тяло, освободено от умствените ограничения на 3-тото измерение, изплува извън физическото тяло и пътува неограничавано около Земята , в пространството, назад или напред във времето или нагоре в по-висшите измерения.

Това астрално или звездно тяло все още е прикрепено към физическото спящо тяло чрез дълга сребърна нишка, което може да се разширява до безкрайност и да се прибира, когато е необходимо. Много ясновидци са наблюдавали и двете, астралното тяло и сребърната нишка, да излизат от физическото тяло на хората, когато те спят или медитират.  Често когато астралното тяло се върне към физическото тяло /особено когато човекът бърза да се събуди/ тялото бурно трепери при събуждане. Може да сте почувствали този трепет, когато астралното ви тяло се връща към физическото тяло, на утринта или след дрямка на светло.

Често астралното тяло се връща прекалено бързо / може би сте били събудени неочаквано от странен шум или алармата на часовника/, то не се изравнява идеално с физическото тяло и вие се чувствате неразположени през целия ден. Това може да продължи докато заспите на следващата вечер и астралното тяло само  да се изравни!

Ако това се случи, опитайте се да подремнете малко и изравнете астралното и физическото тела колкото е възможно по- скоро. При дълбока медитация някои хора могат да се научат да изравняват телата, да ги визуализират, изравнявайки ги бавно.

Повечето хора се опитват да мислят за третото измерение като за едниствено „истинско” състояние на живота и за света на сънищата като за една илюзия, но това е неправилно.  Всички човешки същества са започнали своята Земна инкарнация преди стотици хиляди години  като етерни същества, които ще съществуват в много различни измерения, включително и при Лемурийците!

Те могат да живеят в телата на хора или животни в 3-тото измерение, да се носят из четвъртото измерение без ограничение на физическото тяло, да пътуват до петото измерение или на по-висши измерения за водачество или информация, после да се върнат в третото измерение, когато пожелаят това.

Въпреки това, тъй като човечеството все повече се заземява, те са загубили способността да пътуват по желание извън своите 3Д тела. Единственото им бягство е било, когато спят през нощта. Скоро обаче това е станало объркващо и смущаващо и хората са започнали да отхвърлят това състояние на сън като една проста фантазия и илюзия.

Този безценен път към по-висшите измерения е бил ефикасно отрязан и премахнат като маловажен!

 

Такса: 77.50 лв./ 44.44 euro