МАГИЯТА НА МЕРЛИН

Възраждане и активиране на магията в себе си.

Този символ дава защита на всички нива. Той активира магията във вас, която сте забравили от дълго време.

 

Символът на огъня представлява огнище и дом, чистота. Но също така и селемент, който разрушава негативните енергии. Той носи пречистване на всяка негативност. Символът притежава енергията на елемента огън. Призовавайки елемента на огъня получаваме кураж и сигурност. Визуализирайте го , за да преодолеете страховете и симненията си. Изчиства негативната енергия и ни дава защита.

Елементът Въздух е нашият дух. Той символизира Вселената и духа, който създава всичко живо. Елементът Въздух има връзка с ума и разума. Въпреки това носи защита от невидими сили и субекти. Всяко място или лице може да бъде защитено със Светлина и елемента въздух, дори цели райони.

Елементът вода е велика сила. От водата е роден животът. Водата символизира чистота, прераждането, тя може да ви помогне за зареждане с енергия. Водата има много Духовна сила. Тя носи креативност и вдъхновение.

Елементът Земя символизира женствеността, тялото, природата, плодородието. Елементът носи в себе си изобилието във всички области и просперитет. Елементът Земя е основният материал за изграждане на нашият дсом Земя. Елементът носи защита и плодородвие. Той е символ на майчинството.

Елеменът на Духа трансформацията на  тъмнината във Светлина. Той символизира Духа, промяната, трансформацията.

 

Такса: 37.77 лв./ 17.77 euro