Енергия на изобилно парично овластяване

 

 

Настройката с Енергията на изобилно парично овластяване ви свързва с Вселената, Източника на Създателя и Висшето Аз, за да помогне на оздравителния процес при изтичането на пари, което може да блокира вашия поток от парично изобилие. Тя също работи за помагане привличането на повече пари и създава положителни източници на доход. Това е силна Рейки енергийна система, която ще ви помогне да подобрите вашите финанси, когато работите с енергии! Тя е лесна, проста за употреба и проста за разбиране. Всеки може да използва Енергията на изобилно парично овластяване.

Енергия на изобилно парично овластяване

Парите са енергия. И вие също. Нещата с парите са такива, че ние мислим за книгата и монетите и така мислим за парите. Това не е истина. Това е символ ът на парите. Парите са енергия. Парите са онова, каквото можете да напрвите с паричния символ или монета. Парите са намерението за това, какво вие правите с тази енергия, която е представена от хартията или монетните символи.

Парите не са добри или лоши. Те са просто енергия. Същността е – какво се прави с тези пари – какво е използваното намерение , за да се напрви разликата, дали да се възприеме като добро или лошо.

Парите не са корен на всяко зло. Парите са само енергия. Именно лошото намерение и действията на хората са тези, които са зло и които правят парите да изглеждат като добро или зло. Парите не са зло. Това е енергия.

Парите са необходими, за да се живее в нашето общество. Направени са мнозинство хубави неща с енергията на парите. Именно намерението как енергията, представена от хартията или монетата или в някои случаи от цифрите в бележника или банковата сметка, са тези, които правят доброто или злото.

Това е вярно също и за някои хора. Хората са само енергийни същества, имащи физически опит. Хората са също енергия, както и парите. Намеренията и действията на хората ги правят добри или лоши.

Мислите и действията на хората и как те се възприемат е това, което определя по скалата, дали нещо е добро или зло.

Това е истина. И то е едно от най- трудните неща за хората да разберат парите. Преди да можете да разберете как да лекувате събитията, свързани с парите и да използвате енергията на парите по положителен начин, който подобрява и повишава вашето изобилие и как да ги обърнете към вас, вие първо трябва да разберете, че парите са само енергия, която не е нито добра, нито лоша. Просто това са те. Това е идеализъм. Това е енергия. Нищо повече.

 


Такса: 88.44 лв./44.44 euro