ВСЕЛЕНСКИТЕ КЛЮЧОВЕ НА ПРОБУЖДАНЕТО

 

 

Много е изписано за това как хората, когато стават просветени и По-висшите интелекти могат да излъчват все повече и повече висше знание в тази реалност, тогава човешките същества ще се издигнат от физическото унищожение до точката на спасението на този свят.

Истина е, аз вярвам, че всеки човек, който придобие чувството за сигурност при по-доброто свързване със своето висше Аз, душата и Създателя, ще остане доволен. Когато вие знаете, че можете да достигнете до Вселените по отношение на всичко, от което се нуждаете емоционално, ще е по-лесно да направите крачка навън и погледнете уверено на света.

Данните ще се изсипят във вашия ум и ще се пресяват и сортират до размера, при който вие ще бъдете готови да ги разберете съзнателно. Хубавото е, че  това, което вие не сте готови да разберете, може да ви облагоприятства енергийно.

Когато се привеждате в по-пълно съответствие с различните области на пирамидата на Земята и извън нея, през които можете да се свързвате по-лесно с Вечните Висши Интелекти, вие получавате всички духовни ползи, благоприятни за вас по това време.

Възможностите, лечението, изобилието, творчеството и способността да се наслаждаваш повече на  своя живот, отколкото получаваш, може да не изглежда, че има нещо общо с кристалните решетки, пирамидите или времевите зони!!!

Това е страхотно и така ще бъде. Няма нужда да мислим през цялото време за предстоящето или тайнствените мистерии на Божественото. Цялото изобилие и чудеса на Божественото, които можем да си представим или сме зървали тайнствено в живота си, са сега налице, за да се влеят в нас и нашия живот сега! Тези Вселени през Ключ 105 на Пробуждането ви помагат да прекрачите прага в един по-силен живот, в синхрон с Божественото. Бъдете наясно с думите, които изказвате. Сега вие имате по-силна способност да проявите това, върху което сте се съсредоточили.

Не клюкарствайте. Всичко, което не ви издига, служи само на това да ви депресира. Ако нямате да кажете нещо, което е добро и конструктивно, дръжте си езика зад зъбите.

Не живейте в илюзия,

Да живееш в илюзия сега означава, че се фокусираш върху това, което не искаш.

Знайте, че имате способност само с мисълта да навлезнете в световете на Божественото. Правете това с доверие и поискайте съдействието, от което се нуждаете.

Живейте живота с чест, така че исканията ви да са уважавани и покажете зрелостта, в рамките на която Висшият Интелект ще избере да ви предостави своето благоразположение.

Не мислете само за себе си. Потърсете възможности да направите и другите да живеят по-добре.  Това служи на висшата кауза и законът на изобилието на вселените ще изсипе изобилието върху вас.

Потърсете съзнателно всичко, което резонира с вас, вашата душа и божествената цел.  Божественото ви изражение трябва да е точно такова, каквото е сега, в този момент. Може да останете изненадани, че някои дни се чувствате безмилостни, а други – състрадателни. В живота има баланс и вие сте неговото превъплъщение. Търсете по-висшата гледна точка и действайте така, както се твори на Земята.

Всеки път, когато искате да укрепите връзката си с Висшите Същества на Вечната Любов, Светлина и Интелект, реактивирайте това пробуждане. Можете по всяко време да се възползвате от многото нива на вашата съзнателна практика, свързвайки се енергийно с местата тук, на Земята, предназначени точно за вас.

Нещо повече, ще получите практически опит, свързвайки се с онези места на пирамидите, с висшето съзнание отвъд реалността на времето и пространството. Това става естествено и лесно, независимо дали чувствате нещо или не.   Всичко е въпрос на намерение.