НОВА ЗЕМЯ

 

Процесът, който много са избрали да наричат Земна трансформация или Преминаване на Земята в ново измерение, това не е за настоящите Земни промени или трансформирането й. Нейната душа е тази, която преминава в ново „тяло”. Нашите стари души също ще се променят, но това ще продължава по-дълго. Ние ще го направим  също, но в по-изразен физически начин. Всичките подготовки вече са стартирали. Знаците, които ни казват, какво става, могат вече да се видят вътрешно в нас, в нашите тела и в заобикалящата ни среда. Затова НЕТ-класовете са заинтересовани незабавно да направят така, че хората да разберат по-лесно какво се случва. Можем да приложим акупунктура, например. Изведнъж ща бъде трудно да се намерят местата и да се даде подходящото лечение, тъй като чакрите и меридианите са се променили и това ще се отрази на позицията на точките.

Нашата настояща Земя е преминала през много големи покачвания на честотата на нейните земни енергии през последните десет години. Честотата на земните очертания се е покачила забележително, което, обратно, повишава всички заобикалящи ни енергии по цялото земно пространство. Енергията  в резултат от това променя всичко, което е  живо. Няма значение дали това живо живее на земята или във водата. Природата, животните и хората са засегнати по много силен начин; неизбежната духовна еволюция. Става процес, във всичко живо, това, което вие наричате чакри. Те също са засегнати по силен начин и променят своята форма и цвят. Това се случва така,че всичко ще бъде в хармония с новата по-висока честота на земята и с повишената, заяобикаляща ни енергия. Земната аура също се променя в енергия към Вселената, което ни улеснява да приемаме доста  повече космическа енергия, отколкото обикновено. Цялата Слънчева систела е засегната и дори извън нея се случват позитивни неща поради нашата духовна еволюция.

Новото съзнание и желание на хората да израстват повече в спиритуални области, също идват с нашата нова по-висока честота. Ние получаваме огромно съзнание и по-широко разбиране и също по-задълбочено навлизане в нещата, от които ще имаме необходимост преди голямото издигане. Ние се нуждаем от това, тъй като ще можем да останем на повърхността на Новата Земя, когато двете преминат една през друга. Извънредно много е необходимо да достигнем по-висока честота, така ще можем да бъдем посрещнати и ще можем да принадлежим на Новата Земя.

НЕТ курс 1:

Създаване на малки портали от  Светлина на Земята

Създаване на малки портали от Светлина в Океаните, моретата, езерата

Духът и Душата на Майката Земя

Медитации

Освобождаване на Карма

Освобождаване на негативна карма на Земята

Чакри

Система на новите чакри

Новите чакри и тяхната роля

Елексири - как да ги приготвим

Описание на Духовната Еволюция

 

Такса: 122.22 лв./  77.77 euro