ВОРТЕКС РЕЙКИ

 

Това е разкошна Рейки система с чудни енергийни мостри. От доста  време имам мечтата  да контактувам и работя с фортекс енергия и сега Аргандини прави това възможно. Практиките на този метод е комбинация от традиционната Рейки техника и модерното Рейки. Това е силна енергия за лечение на болести и изчистване на негативното в нашето фино тяло.

Аурата е електромагнитно поле около всяко живо тяло. При човешките същества това е склад на всички позитивни и негативни енергии. Енергийното поле на аурата има седем слоя, всеки слой се отнася към седем енергийни чакри или колелата, локализирани по гръбначния стълб. Аурата също е свързана със седемте цвята на дъгата и се влияе от гласовите вибрации.

 

Здравата аура означава здраво тяло, ум и дух. Контролирането на промените на цветовете на аурата може да ви помогне в диагностициране на заболяванията. Често с помощта на картините на аурата може да се открие болестта много преди да се появят симптомите на болестта. Можете дори да разкриете  емоционалното състояние на човека и да почувствате целта на живота.

 

Не е лесно да се погледне в нечия аура с просто око, но откриването на камерата на Кирлиан от Руския учен, С Д Кирлиан, стана възможно да се пряват снимки на аурата. Ясновидците могат също да разпознаят цветовете на аурата. Ясните и излъчващи цветове на аурата означават добро здраве, докато тези, които са тъмни и мъгливи,  разкриват симптоми на съзряна болест.

 

Здравето на аурата може да се поддържа например при редовно практикуване на йога, медитация, Тай Чи, прана лечение, класическа звукова терапия или Рейки. Важно е аурата да се предпазва от негативните енергии, като гняв, безпокойство, страх и други такива емоции, които нарушават нормалното функциониране на физическата, менталната и духовна системи.

Фортекс Лазер Рейки е енергия от високо качество и разкошно средство за лечение, баласиране на нашите меридиани и система на чакрите. Тази Рейки Система е също мощно изчистваща енергия за енергийното поле на нашите тела. Фортес Лазер Рейки ще протича  много по-бързо като лазера и ще се извърта като спирала /Фортекс/. Енергията, която протича така /бързо и спираловидно/ ще бъде много ефективна за прочистване на енергийните канали/ меридиани/. Те помагат да се заздравят и укрепят всички наши ергийни тела. Едновремнно с това те могат да помогнат също на енергийното разрешаване на неразрешими „въпроси” във вашия живот.

 

Фортекс Лазер Рейки   е много ефективно за лечение на всички видове болести, но ще бъде много по-ефективна при всички посочени по-горе условия и на широката арена на не по-малкото физически базирани болести, като промени в настроението, емоционални кризи, гняв, ментални заболявания, депресия, напрежение, страх, травма, чувства на неразположение, чувства на недооценяване, сексуална дисфункционалност, ревност, въпросите на самооценяване, фобии, догми, че си непотребен, загуба, скръб, издайничество, само-саботиране и страх от успех/фалит в резултат на финансови проблеми. Дори когато ти липсват пари или си в състояние на бедност, това са състояния, които могат да се излекуват.

Основните ползи от Фортекс Лазер Рейки:

  • Лекува и изчиства нас и другите    

  • Засилва позитивните аспекти на физическо, ментално и енергийно ниво.

  • Увеличава здравословното протичане на енергията, майсторлъка на енергията.

  • Засилва вашите позитивни връзки с Вселената, резултиращи в подобрен баланс и хармония.

  • Развива усилено лечение, регенериране/възстановяване/.

 

Фортекс Лазер Рейки има 4 нива,които са:

 

- Първо Ниво – след като сте получили настройка за първо нива Фортекс Лазер Рейки, вие имате пълната възможност да изчиствате физическите болести на себе си и на другите с ръцете си – на лечебни сесии. Тази настройка също ще изчиства нашето Физическо и Астрално нива като подготовка за следващото ниво/ второ ниво.

-  Второ ниво –  С тази настройка Фортекс Лазер Рейки ще се укрепи, увеличи и засили с 300% над първо ниво. След като сте получили настройката на това второ ниво, вие можете да изчиствате Физическото и Астрално ниво / Етерно тяло, Емоционално тяло, Ментално тяло, Астрално тяло/ Фортекс Лазер Рейки от всяка негативност и също да извършвате дистанционно лечение /лечение на разстояние/. Тази настройка също ще изчисти и лекува нашето Духовно ниво като подготовка за трето ниво.

- Трето Ниво – Тази настройка ще увеличава 900% над второ ниво. На това ниво вие можете да лекувате и изчиствате Духовното ниво /Етерен шаблон, Божественото тяло, Кетерен Шаблон/.

- Четвърто ниво – Мастерско ниво. Това ниво има същите способности, енергийни количества и качества като Третото ниво, като разликата между трето и четвърто ниво е тази, че вие можете да настройвате други на ниво 1, 2, 3 и 4.

 

Такса: 77.88 лв.

 

 Информация и записване за курса