БИО ГАЛАКСИ РЕЙКИ

 

Първо ниво

1.Разкриване за достъп и активиране на Био Галакси енергия, Укрепване на други символи и енергия и Хармонизиране на цялата енергийна система във физическото тяло и етериката.

2. Раздвижване на Чакрата и на всички негативности, Отваряне /Разкриване/ на съпротивлението или блокиране на енергията и също емитиране /изхвърляне/  на енергиен поток.

3. Заземяване, премахване, решителност и унищожаване на цялата негативна енергия. Използва се обикновено за почистване на дома от негативна енергия или зли същества.

4. Карма и ситуации

5. Доставяне на енергия от голямо разстояние, свързване на едно място с друго, както и създаване на между-дименсионална връзка.

6.Активиране на небесната и земна енергия и също тяхното свързване.

7. Проникване във вратата на дименсията, визуална представа на далечно разстояние и изостряне на интуицията.

8. Подобряване на усещането на космоса и обединяване на галактиката.

 

Такса: 34.77 лв./22.00 euro

 

СВЪРЖЕТЕ С НАС:

 

За връзка

REIKI SHCOOL CENTER

Training of
Bulgarian, Russian, English and Greek

distance learning

Онлайн класове

Дани Аргирова
0876424449

НОВИНИ

 

Цялостност е един важен аспект на духовното израстване. Това е действане, говорене и поведение, което уважава вас самите и другите. Това е проверяване на неща, преди вие да ги извършите, а извършвате само тези неща, които знаете, че те са истина. Начин да живеете в цялостност означава да живеете в хармония с вашите вярвания и ценности, а това ще ускори вашето израстване и направи процеса много по-радостен. Цялостност ще донесе яснота и ред във всяка област на вашия живот. Разглеждайте възможностите, които се явяват по вашия път и изберете тези, не защото изглеждат обаятелни, но защото те са в помощ на други. 


 

За ВАШЕТО ЗДРАВЕ:

 

Форма за контакт:

Задайте своите въпроси