НАПРАВЛЯВАНИ ДУХОВНИ ПЪТУВАНИЯ-активации

 

Тази програма има седем активации ,които целят да ви помогната в комуникацийте с вашите Духовни Водачи.

 Активация за Психична Защита – активира щит за физическа защита ,това е енергия ,която ви обгръща и блокира нежеланите вибрации или вредните,ниски вибрации от други източници.

 Заземяваща Активация –тя ще ви задържи в тялото ,осъзнати за вашето обкръжение.

 Активация на Третото Око – ще ви помогне в медитация ,давайки ви повишено съзнание  и фокус ,способност да се концентрирате.Ще можете да виждате нещата по-ясно ,както и да се фокусирате в ежедневната рутина.

 Активация за Изчистване на Енергийните Тела –ще въстанови баланса и хармонията във физическото ,ментално и емоционално тяло.Изчистват се всички блокажи и ограничения ,които имате във връзката си с Духовните Водачи.

 Медитативна Активация – ще ви помогне да станете по-дисциплинирани и да започнете да използвате медитативни практики за установяване на контакт с Водачите.Ще можете да укротите ума си и да чуете малкото гласче вътре във вас.

 Активация Духовни Водачи и Висши Същества – помага да установите дълбока връзка с всеки тип Висше Същество ,което работи с вас.

 Активация на Съня – ще ви помогне да запаметявате сънищата и визитите на Духовните Водачи , Ангели или други Висши Същества  във вашите сънища .

Усилва способността ви да интерпретирате сънищата ,така че  да приемете важно Духовно Съобщение предадено ви в състояние на сън.

 

Такса: 74.44 лв./44.44 euro

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: