ПОСЛАНИЕ

06.05.2011 21:05

Скъпи деца на Бога, обичаме ви и сме винаги с вас!

Събитията, които изживявате и на които сте свидетели са част от пъзела, на картината на прехода. Всички очаквате разруха като земетресения, вулкани, войни, силни ветрове и съсредеточени в това губите същност - разрухата в човешките отношения, разрухата на човешката душа. Това е факт. С притъпените от  тази разруха сетива невиждате отворената врата. Вратата, която Божествените същества отвориха, за да бъдат смекчени или избегнати тези бедствия. Никой не се замисля за това какво може да направи той самият за да настъпи промяната, която толкова силно желае в общество, в живота му. Така е защото не си давате сметка, че сте част от едно единно цяло, че всичко във Вселената е свързано, и всички вие сте свързани помежду си.  Време е да се осъзнае това и да се промени мисленото на всеки, който наистина иска да промени живота си, да промени света около себе си. Промяната на мисленето е първата стъпка, но основната, най-важната. Тази промяна ще доведе до промяна на всичко.  Защото всичко е енергия, мисълта също.  Вълните на излъчвано чрез мисълта положително намерение въздействат на всичко в околната среда, променят нейните вибрации и поведение.

Всички сте деца на тази прекрасна планета наречена Земя. Какво всеки от вас е направил или прави сега , за да има на Земята равновесие и хармония, любов между индивидите. А сега помислете и кажете какво ще направите утре за Земята, за живота си. Земята е вашият общ дом. Грижете се за този дом така, както се грижите за вашето тяло, което домът на вашият Дух.

В този преходен период земята има нужда от вас. Но вие също имате нужда от нея.  Заедно ще направите прехода много по-лесно и безболезнено.  Защото сте едно цяло. Но за да стане това е необходимо съзнателно да повишавате своите вибрации, така, че да бъдат винаги в резонанс с тези на Земята.

Преходът е вече факт. Върви към своята кулминационна точка. От вас зависи как ще протече.

Преходът е процес на раждане, процес на промяна на съзнанието и ако това е придружено с разрушителни процеси, то е защото старото трябва да си отиде напълно.  В новият свят има място само за Светлината и Любовта. Всичко друго ще оставите зад гърба си в стария свят.  И всички заедно ще изградим Новия Свят на нови основи.  Ще изградим свят, в който разменната монета е  Любовта. Свят, в който Любовта е единствената движеща сила.

А всички знанем, че силата на Любовта е огромна!!!

А сега поемете дълбоко дъх и  издишайте, направето няколко пъти.  Визуализирайте сноп от Светлина , се спуска от Источника на Всичко, което Е навлиза през вашата Коронна чакра и се спуска постепенно на новата увеличена сърдечна чакра./където се намира Тимусната жлеза/.  Изпълва я вълна от Светлина, завихря се и този вихър изпълва цялото ви тяло до малката клетка, изпълва всеки атом на вашето тяло със Светлина.......Сега вие излъчвате Светлина. Кажете: "Аз съм Светлина от Светлината. Аз съм Любов от Любовта. Аз се сливам със Светлината и Любовта. Аз се сливам с Бога. Аз и Отез сме Едно. Направено е!"

И вижте как Светлината, която излъчвате изпълва пространството около вас, прониква във всичко около вас. Задръжте този образ, толкова колкото желаете или докато усетите, че интензитета на енергията намалява.

Излъчвайте Светлина винаги, където и да се намирате, каквото и да правите.

НЕЗАБРАВЯЙТЕ: Вие сте Светлина. Ти си Светлина.

 

С Любов към всички вас

Аз съм Архангел Разаил

пратеник на Бога